LCL uit India

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

Jouw LCL (Less Container Load) vanuit India regelen, kan eenvoudig bij Cargoplot. India is een land met een snelgroeiende economie en daardoor aantrekkelijk om goederen vanuit te importeren. Wij helpen jou graag met jouw zeecontainer met goederen vanuit India en helpen jou tijd en geld te besparen zover dat kan. We garanderen de laagste tarieven en het is mogelijk om bij ons te kiezen voor verschillende ladingen vanuit India, van LCL tot FCL.

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


Hoe regelen wij jouw LCL vanuit India?

Bij ons kun je vertrouwen op een goedkope zeevracht vanuit India. Onze expediteurs hebben allemaal hun specialisaties en daardoor is het mogelijk om de laagste zeevrachttarieven uit China en India te garanderen. Je wilt waarschijnlijk niet dat het verschepen van een container teveel kost en dat je er teveel tijd aan kwijt bent. Als je dit zelf doet, ben je lang bezig met het regelen van het transport en allerlei randzaken die hierbij komen. Bij Cargoplot regelen wij alles voor je door simpelweg een aanvraag in te dienen via ons online platform. Wij zorgen ervoor dat jij jouw goederen uit iedere bestemming in India kan importeren en dat je afhankelijk van de hoeveelheid goederen, het juiste bedrag betaalt. Zo bieden wij services voor Full Container Load (FCL) en Less Container Load (LCL) uit India en betaal je dus niet voor een hele container als jouw zending maar een halve container in beslag neemt. Wij regelen uw hele operatie van A tot Z!

Betaal niet teveel en kies voor een LCL zending

Heb jij een bedrijf en wil je een bepaald aantal goederen uit India importeren? Kies dan voor onze service en wij zorgen dat jouw producten via een LCL zending uit India getransporteerd worden tegen de laagste prijs. Vraag een offerte aan om alvast een kostenindicatie te krijgen en als je tevreden bent, kun je eenvoudig contact met ons kantoor in Amsterdam opnemen. Je bereikt ons via het contactformulier, door te bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail te sturen naar info@cargoplot.com.