FCL uit India

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

Voor de beste prijzen van een FCL, ofwel Full Container Load uit India, kom je naar Cargoplot. Wij zijn er voor alle soorten zendingen uit India. Of je nu pallets hebt, gevaarlijke goederen, temperatuur-gereguleerde goederen of deelzendingen, wij helpen jou om jouw transport helemaal naar wens te realiseren. Bij ons weet je zeker dat je jouw FCL uit India voor de laagste prijs kunt importeren.

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


Een efficiënte FCL uit India begint bij ons

Als jij jouw goederen via een zeevrachtexpediteur uit India wilt transporteren, heb je de keuze uit verschillende soorten ladingen. Bestel je zoveel goederen dat je volle containers nodig hebt? Dan kies je voor een FCL uit India. Heb je echter niet genoeg producten om een hele container mee te vullen? Dan is het zonde om te betalen voor de hele container. Er bestaat dan ook de mogelijkheid om te kiezen voor een LCL uit India. Hierbij deel je de container met anderen en betaal je per massa en gewicht van jouw goederen. Als je echter genoeg goederen hebt om een container te vullen, is deze manier van import uit India goedkoper en brengt minder risico’s met zich mee. Je betaalt een lagere prijs per kubieke meter en er wordt meer veiligheid gewaarborgd omdat er minder sprake is van handling (laden, tijdelijke opslag en lossen) van jouw FCL uit India.

Importeer jouw goederen zo efficiënt mogelijk

Maak jij graag gebruik van een logistiekbedrijf dat verstand heeft van vrachtzendingen en alle zaken die bij jouw operatie komen kijken? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou met het vinden van de juiste expediteur voor jouw FCL uit India. Wij garanderen de laagste prijs en de meest efficiënte manier van transporteren. Je bereikt ons kantoor in Amsterdam door ons contactformulier in te vullen en door te bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail te sturen naar info@cargoplot.com. Voor een kostenindicatie kun je vrijblijvend ons offerteformulier invullen.