Zeevrachttarieven China

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

De beste zeevrachttarieven voor een containerlading vanuit China vind je bij Cargoplot. Wij proberen altijd te zorgen dat jouw transport per boot zo kostenefficiënt mogelijk blijft. Het verschepen van goederen is een gunstige optie en efficiënter dan via de luchtvaart. Wil je alles weten over onze zeevrachttarieven voor een zending uit China? Lees dan snel verder.

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?


De beste zeevrachttarieven voor vracht uit China

Als jij veel goederen tegelijkertijd wilt vervoeren uit China en daarmee een volle containervracht hebt, ook wel Full Container Load (FCL) genoemd, is een van de opties om jouw vracht via zeetransport te vervoeren. Je betaalt hier immers voor de hele container en die vul je ook helemaal. Heb je echter maar een deelzending en heb je hier geen volle container voor nodig? Dan is het een mogelijkheid om te kiezen voor een Less Container Load (LCL) uit China. Hierbij deel je de container met anderen en daarmee ook de kosten. De zeevrachttarieven voor een LCL uit China zijn voor jou dus relatief gezien lager dan als je voor een volledige lading kiest. Als je echter een volledige container kán vullen, zijn de zeevrachttarieven voor een FCL uit China aantrekkelijker. Dit komt omdat je per container betaalt en niet per gewicht en grootte van jouw producten. Als je kiest voor onze zeevrachtexpediteur weet je zeker dat je afhankelijk van jouw zending de beste en meest kostenefficiënte oplossing kiest.

Kies voor de beste zeevracht

Komt onze service en onze zeevrachttarieven voor een zending uit China jou goed over? Neem dan contact met ons op en geef jouw logistieke proces uit handen aan onze experts. Voorafgaand kun je al ons offerteformulier invullen, waardoor je meteen een duidelijke indicatie krijgt van de kosten van jouw vracht. Je neemt contact met ons kantoor in Amsterdam op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail te sturen naar info@cargoplot.com.