Importeren uit India

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

Bij het importeren van goederen uit India komen veel zaken kijken. Denk bijvoorbeeld aan het aangeven van de producten bij de Nederlandse Douane, waarbij je invoerrechten en belasting betaalt. Ook heb je veel importdocumenten nodig als je producten wilt importeren uit India. Hier moet veel voor geregeld worden en dit kost tijd die jij als bedrijfseigenaar misschien niet hebt. Daarom staan wij bij Cargoplot voor iedereen klaar die zijn of haar logistieke operatie wilt vereenvoudigen. Wij zorgen voor de meest efficiënte en kostenbesparende opties en maken het importeren van producten uit India voor jou zo makkelijk mogelijk!

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


Goederen importeren uit India op de meest eenvoudige manier

Transport vanuit India regelen is niet iets wat je even snel tussendoor doet. Het is een tijdrovende opgave op vele vlakken, om te beginnen bij het vele papierwerk dat erbij komt kijken. Ook zijn er diverse transportmogelijkheden die allemaal andere tarieven en andere verzendtijden meebrengen. Afhankelijk van welke producten of goederen je wilt importeren uit India, is het ene transportmiddel gunstiger dan het andere. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en nemen al jouw zorgen uit handen. Door middel van ons online platform geef je aan om wat voor zending het gaat en wij koppelen jouw opdracht aan een expediteur voor de transport vanuit India naar Nederland. Dit kan bijvoorbeeld een zeevrachtexpediteur zijn, maar als je jouw goederen of producten sneller wilt importeren uit India, hebben we ook verschillende luchtvrachtexpediteurs. Jij volgt jouw bestelling op de voet en bij vragen staat Cargoplot altijd voor jou klaar om antwoorden en details te geven van jouw zending.

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor transparantie

Wil jij niet langer teveel tijd stoppen in jouw logistieke operatie maar wel op de juiste en meest efficiënte manier producten of goederen importeren uit India? Kies dan voor onze service. Je geeft het proces uit handen en bespaart tijd, terwijl je wel volledig op de hoogte blijft van het proces. Je komt eenvoudig met ons kantoor in Amsterdam in contact door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail te sturen naar info@cargoplot.com. Voorafgaand aan het importeren van jouw goederen uit India kun je ook alvast het offerteformulier invullen, zodat je een duidelijke indicatie hebt van wat jouw zending gaat kosten. We zien jouw opdracht graag tegemoet komen!