Transport uit India

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

Transport van goederen uit India naar Nederland kan op verschillende manieren en tegen verschillende kosten. Cargoplot helpt jou graag met het vinden van de juiste expediteur. Deze zorgt ervoor dat jouw transport vanuit India naar Nederland tot in de puntjes wordt verzorgd zoals jij dat graag wilt. Wij vertellen je graag meer over onze verschillende expediteurs.

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


De soorten transport vanuit India naar Nederland

Doordat India bijna volledig grenst aan water, is vervoer via een zeevrachtexpediteur uit India een zeer goede optie. Je betaalt hier minder voor dan bijvoorbeeld per vliegtuig en het brengt niet veel risico’s met zich mee. Afhankelijk van de hoeveelheid van jouw goederen kun je kiezen voor een volledige containerlading of een deellading bij de transport per boot uit India naar Nederland. Deze laatste optie maakt het mogelijk voor jou om niet meteen de hele prijs van een container te betalen als je deze maar half vult. Als je sneller jouw goederen wilt laten overkomen uit India, is een luchtvrachtexpediteur de beste optie. Dit kost echter wel meer dan zeevracht, maar jouw zending doet er maar de helft van de tijd over. Welk soort transport jij ook prefereert voor jouw goederen uit India naar Nederland, wij helpen dit zo kostenefficiënt mogelijk voor jou te maken. Dankzij onze app heb jij binnen enkele minuten het hele transport geregeld, terwijl dit normaal misschien wel uren in beslag neemt!

Neem contact met ons op en geniet van onze service

Kies voor de meest eenvoudige manier van transport van goederen uit India naar Nederland en bespaar tijd op al het administratief werk dat hierbij komt kijken. Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen voordat je contact met ons kantoor in Amsterdam opneemt. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 853 019 219 of je stuurt een e-mail naar info@cargoplot.com.