Luchtvrachtexpediteur

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

Onze luchtvrachtexpediteur houdt zich bezig met al het transport via de lucht vanuit China of India naar Nederland. Jouw goederen laten transporteren via het vliegtuig brengt vele voordelen met zich mee. Bij Cargoplot helpen we je graag de juiste luchtvrachtexpediteur te vinden voor het importeren van producten uit India of China naar Nederland.

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


De voordelen van onze luchtvrachtexpediteur

Zowel India als China zijn landen met een snelgroeiende economie. Ze zijn aantrekkelijk om producten vanuit te importeren, omdat de productiekosten daar erg laag liggen en je rechtstreeks bij de producent bestelt. Zo is het mogelijk om een grote container goederen te importeren uit India voor een relatief laag bedrag. Als je jouw goederen snel nodig hebt, is het verstandig om jouw goederen per luchtvrachtexpediteur uit China of India naar Nederland te transporteren. Wij hebben een groot netwerk en naar aanleiding van jouw producten en behoeften zorgen wij voor een van de beste expediteuren van Nederland en andere landen! Het kost wel meer dan transport per trein of per boot, maar het brengt minder risico’s met zich mee. Een luchtvrachtexpediteur bemiddelt tussen jou als opdrachtgever en de luchtvaartmaatschappij die vliegt van China of India naar Nederland. Ook zorgt hij ervoor dat de douanedocumenten zijn opgesteld en de vrachtbrief voor de luchtvaart juist is opgemaakt. Jouw vrachtzending uit China legt op deze manier de makkelijkste weg af en jij hoeft niet om te kijken naar alle bijkomende zaken. Je hoeft enkel op het platform te kijken of jouw zending uit India of China al is aangekomen in Nederland met onze luchtvrachtexpediteur.

Transporteer jouw goederen via de lucht

Is transport via zeevracht voor jou niet ideaal en wil je een snelle levering van jouw goederen? Laat jouw logistieke proces dan over aan ons en wij zorgen voor een goede luchtvrachtexpediteur die jouw goederen uit India of China transporteert naar Nederland. Hij houdt rekening met de gewenste levertijd en gaat meteen voor jou aan het werk. Vraag nu een offerte aan om een beeld te krijgen van de kosten en neem contact met ons kantoor in Amsterdam op door het contactformulierin te vullen. Je kunt ook bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail te sturen naar info@cargoplot.com