Import uit China

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

De import van producten uit China naar Nederland kan snel en kostenefficiënt via Cargoplot. Goederen importeren is meestal niet het meest eenvoudige proces, terwijl dit het wel zou kunnen zijn. Er komen veel bijzaken bij kijken zoals de douanekosten, invoerrechten en andere importheffingen. Ook heb je per product weer andere importdocumenten nodig en voor sommige goederen dien je zelfs aanvullende documenten te hebben. Alleen het uitzoeken hiervan kost al veel tijd en de kans is groot dat je teveel betaalt voor jouw import uit China naar Nederland. Bij Cargoplot helpen we je voortaan binnen een paar minuten door het hele proces heen en zorgen we voor een betrouwbare levering van jouw goederen.

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


Waarom is de import uit China naar Nederland aantrekkelijk?

Over het algemeen liggen de kostprijzen van producten in China lager dan die in Nederland. Daarom is het als E-commercehandelaar of eigenaar van een groothandel aantrekkelijk om goederen uit China te importeren. Er komen bij de import uit China naar Nederland veel kosten kijken, maar al deze kosten zijn alsnog lager dan het bestellen van dezelfde producten in bijvoorbeeld een buurland. Ook worden er veel producten geproduceerd in China, waardoor je het dus regelrecht bij de producent bestelt. Door de gunstige ligging van zowel China als Nederland en een goede infrastructuur is de import tegenwoordig ook veel sneller en eenvoudiger dan een aantal jaar geleden. Zo kun je jouw goederen per treintransport uit China laten komen. Ook zijn beide landen gelegen aan het water en beschikken ze over grote havens, waardoor je jouw import ook door een zeevrachtexpediteur uit China kunt laten regelen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste persoon die hierin gespecialiseerd is.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb jij het idee dat je teveel tijd en geld steekt in jouw logistieke afdeling en wil je dit graag uitbesteden aan een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf? Neem dan contact op met ons logistiekbedrijf en bekijk ons platform! Voortaan heb jij jouw hele traject in één systeem en bespaar je enorm veel tijd in de import van China naar Nederland. Je bereikt ons kantoor in Amsterdam door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail te sturen naar info@cargoplot.com.