Treintransport uit China

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

Bij Cargoplot zijn we gespecialiseerd in verschillende vormen van transport, zoals treintransport uit China. Ben jij werkzaam in de E-commerce of eigenaar van een groothandel en importeer jij jaarlijks veel goederen uit Azië? Dan zorgen wij ervoor jouw logistieke proces sneller, eenvoudiger en efficiënter wordt! Onze expediteurs helpen jou met het vervoeren van jouw zending uit China via treintransport.

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


Waarom liever treintransport dan luchtvracht of zeevracht uit China?

Als jij een vrachtzending uit China wilt laten komen, zijn er verschillende transportmiddelen mogelijk. Een van de vele transportmogelijkheden is treintransport uit China. Treintransport kan in bepaalde gevallen sneller zijn dan het vervoeren van goederen met onze zeevrachtexpediteurs uit China. Bij dit laatste duurt het namelijk minstens een maand voordat jouw goederen in de haven van Nederland aankomen. Door de vele spoorlijnen die over de jaren zijn aangelegd tussen Nederland en Oost-Azië, zoals China, is vracht eenvoudig via treintransport te vervoeren. Ook is treintransport duurzamer dan transport via onze luchtvrachtexpediteur. Afhankelijk van jouw producten en wanneer je ze nodig hebt, kijken wij welke expediteur het beste hierbij past en regelen wij het vervoer van jouw zending van A tot Z.

Transporteer jouw goederen per trein

Wil jij je niet teveel bekommeren over het transport van jouw goederen, maar wil je wel dat deze snel en op een betaalbare manier bij jou terechtkomen? Laat jouw logistieke operatie dan over aan onze expediteurs. Je neemt contact met ons kantoor in Amsterdam op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail te sturen naar info@cargoplot.com. Voorafgaand kun je ook alvast het offerteformulier invullen om een prijsindicatie te krijgen.