Importeren uit China

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

Goederen of producten importeren uit China gaat vaak niet zonder complexiteit. De productiekosten zijn laag, maar er komen nog diverse andere kosten bij kijken, zoals invoerrechten, douanekosten en transportkosten. Als je weinig kennis hebt hiervan, is het raadzaam om een expediteur te vinden die dit proces voor jou uit handen neemt. Er zijn echter zoveel expediteuren in Nederland, dat het moeilijk is de juiste te vinden zonder onnodige kosten te krijgen. Daarom is Cargoplot jouw partner. Wij gaan aan de hand van jouw transportbehoefte op zoek naar de juiste en meest efficiënte expediteur die jouw goederen en producten op de beste manier gaat importeren uit China!

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


Hoe helpen wij jouw goederen te importeren uit China?

Afhankelijk van jouw type product (gevaarlijke goederen, bulk), de locaties, de dimensies, het gewicht en de modaliteit (lucht-, zee-, treinvracht), zoeken wij een expediteur die hierin gespecialiseerd is. Wij hebben een handig online platform waarin jij binnen een paar minuten de transportspecificaties kunt invullen van de goederen of producten jij wilt laten importeren uit China. Wij matchen jouw aanvraag dan direct met de meest geschikte luchtvrachtexpediteur als je graag zo snel mogelijk jouw producten wilt, of met een zeevrachtexpediteur als je jouw vracht via de zee wilt transporteren. Doordat we hier gespecialiseerd in zijn, kunnen we jou helpen jouw logistieke kosten aanzienlijk te verlagen! Zodra we een match hebben gevonden, neemt onze expediteur alles voor je uit handen. Je bestelt uiteraard zelf je order bij de leverancier, maar de rest doen wij. De expediteur stemt de overdracht goed af met jou en met de transporteur en vertelt jou wat je moet betalen voor het transport en eventuele invoerrechten en bijkomende kosten. Verder hoef je alleen maar te wachten totdat jouw goederen netjes op tijd zijn binnengekomen. Het importeren van goederen en producten uit China is veel eenvoudiger dan je aanvankelijk dacht!

Wacht niet langer en neem contact met ons op

Wil jij jouw goederen of producten uit China importeren zonder daar teveel tijd aan kwijt te zijn? Benader ons dan en wij zoeken de beste expediteur voor jouw transportbehoefte. Je komt eenvoudig met ons kantoor in Amsterdam in contact door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail te sturen naar info@cargoplot.com. Voorafgaand is het ook mogelijk om ons offerteformulier in te vullen.