Import uit India

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

De import van goederen uit India naar Nederland is aantrekkelijk voor vele ondernemingen. Dit komt omdat de productiekosten in India laag liggen en omdat India vele producten produceert die in Nederland schaars zijn. Toch kost de import uiteraard wel veel geld en tijd en daarom is het niet altijd voordelig. Gelukkig helpt Cargoplot door jouw opdracht bij de juiste expediteur terecht te laten komen tegen de laagste kosten. Voortaan hoef jij niet teveel tijd meer te steken in jouw import van goederen uit India naar Nederland, want je weet zeker dat onze experts het voor jou regelen!

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


De eenvoudigste manier van import uit India naar Nederland

Wil jij graag goederen uit India importeren die in Nederland aanzienlijk duurder zijn? Dan je heb je een goede manier van transport vanuit India nodig. Een goed logistiek proces kost vaak veel moeite en door het vele vergelijken weet je soms nog niet wat de meest efficiënte en goedkope manier van vervoeren is. Wij helpen jou hier graag mee. We zijn namelijk een bedrijf dat gespecialiseerd is in het regelen van de logistiek voor jouw bedrijf. We werken met een groot team vol met experts die het mogelijk maken om op de beste manier jouw container te importeren uit India. Dankzij ons platform regel jij eenvoudig al het contact en volg je zelfs jouw hele zending. Import uit India naar Nederland hoeft niet zo ingewikkeld te zijn als het soms lijkt!

Vraag een offerte aan en neem contact met ons op

Wil je graag jouw logistiek laten regelen door een externe partij? Dan is Cargoplot de partner die u zoekt. Wij garanderen dat jij waar krijgt voor je geld en je de meest efficiënte manier van import uit India naar Nederland hebt gevonden! Neem contact met ons kantoor in Amsterdam op door ons contactformulier in te vullen, door te bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail te sturen naar info@cargoplot.com. Voor een kostenindicatie kun je vrijblijvend ons offerteformulier invullen.