Zeevrachtexpediteur

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

Onze zeevrachtexpediteur zorgt ervoor dat er bemiddeld wordt tussen jou en de rederij. De rederij is de eigenaar van het schip die jouw goederen transporteert naar de juiste plek. De zeevrachtexpediteur van Cargoplot boekt voor de bewuste lading de juiste rederij en leidt daarmee jouw zending in goede banen.

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


De juiste zeevrachtexpediteur voor jouw zending

Er zijn verschillende typen vracht die door een zeevrachtexpediteur kan worden geboekt. Als je bijvoorbeeld goederen uit India naar Nederland wilt laten komen, kun je kiezen voor een Full Container Load (FCL), waarbij er een volledige container wordt ingezet bij de transportopdracht. Ook kun je kiezen voor een Less Container Load (LCL), waarbij er minder dan een volle container vervoerd wordt. Onze zeevrachtexpediteur helpt naar aanleiding van jouw zending te kiezen welke optie het meest efficiënt en kostenbesparend is. Bij Cargoplot hebben we verschillende expediteuren die jou helpen met jouw zending. Zo hebben we een zeevrachtexpediteur voor India en voor China. Afhankelijk van waar jouw goederen vandaan moeten komen en het type goederen, koppelen we de juiste expediteur aan jouw opdracht. Op deze manier is het voor jou heel gemakkelijk om een container te importeren uit India!

Meld je aan en wij kiezen de juiste expediteur

Heb jij goederen die uit India moeten komen en wil je jouw logistiek graag laten overnemen door onze zeevrachtexpediteur? Dan raden we je aan contact met ons op te nemen. Via het offerteformulier krijg je alvast een inschatting wat een vrachtzending uit China gaat kosten. Als je met onze experts uit Amsterdam in zee wilt gaan, neem je eenvoudig contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail te sturen naar info@cargoplot.com.