Expediteurs voor bedrijven

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

De expediteurs van Cargoplot vereenvoudigen het transportproces voor bedrijven. Wij zijn constant bezig met het optimaliseren van het transport en zorgen ervoor dat bedrijven straks allemaal een perfecte logistieke operatie hebben. Wij regelen het transport voor jouw goederen vanuit China en India en ontlasten jou van al onder meer van het papierwerk dat hierbij komt kijken en de operatie van A tot Z. Wij zoeken voor bedrijven de meest efficiënte expediteurs voor de beste prijs en van de hoogste kwaliteit.

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


De diensten van onze expediteurs voor bedrijven

Bij Cargoplot leiden we elke opdracht in de juiste baan. Dit houdt voor bedrijven in dat elke opdracht bij expediteurs wordt ingepland die hier gespecialiseerd in zijn. Per opdracht kost het maar een paar minuten en dankzij onze applicatie volg je jouw hele proces. Op deze manier maken wij het mogelijk voor jou om tijd en geld te winnen. Wij zijn expediteur vanuit China en India en maken het mogelijk om dankzij ons online platform de communicatie tussen jou en ons bedrijf flink te vereenvoudigen. Op dit platform zie je waar jouw zending is, wat de prijsindicatie is en geven wij updates over de zending. Jouw transport verloopt via verschillende vervoersmiddelen. Zo is het mogelijk om jouw goederen per trein vanuit China te laten komen, maar hebben we ook zeevrachtexpediteurs die jouw goederen over het water vervoeren. Samen kijken we wat de slimste en meest efficiënte oplossing is.

Kies voor een eenvoudig een efficiënt logistiek bedrijf

Geef jij de logistiek binnen jouw bedrijf graag uit handen zodat je je kunt focussen op jouw doelstellingen? Neem dan contact met ons op en wij zoeken de beste expediteurs voor bedrijven. Je komt eenvoudig met ons kantoor in Amsterdam in contact door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail te sturen naar info@cargoplot.com. Je kunt ook alvast ons offerteformulier invullen, zodat je een kostenindicatie krijgt. We zien jouw opdracht graag tegemoet komen!