LCL uit China

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

Bij ons kun je kiezen voor een LCL vanuit China. Een LCL, volledig Less Container Load genoemd, houdt in dat je een deellading transporteert en niet meteen voor een volle container lading hoeft te gaan. De kosten voor een LCL vanuit China zijn voordeliger dan bij een volledige container. Je deelt jouw container met verschillende andere transporteurs en deelt daar dus ook de kosten mee.

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


De voordelen van een LCL vanuit China

Afhankelijk van de grootte van jouw lading, kies je voor een LCL of een FCL vanuit India of China. Als jouw inhoud meer dan een halve container is, kun je ook kiezen voor een volledige containerlading. Als je maar een paar pallets aan goederen hebt, is LCL een gunstigere optie. Hierbij wordt dan gekeken naar de inhoud en het gewicht van jouw zending om zo tot een goede prijs te komen. Wij verzorgen het hele logistieke proces rondom jouw zendingen en regelen ook al het papierwerk. Met ons uitgebreide online platform volg je precies waar jouw goederen zijn en blijf je volledig op de hoogte. Ook zorgen wij ervoor dat jouw producten met het beste transport uit China meekomen, voor de laagste prijs. Heb jij een deellading en kies je voor een LCL uit China? Laat het dan over aan onze professionele expediteur uit Nederland!

Kies voor een deellading en profiteer van een lage prijs

Bij Cargoplot is het tevens heel eenvoudig om een container te importeren uit China. Wil jij een aantal goederen per container laten verschepen en daar niet de volle prijs voor betalen? Kies dan via ons voor een LCL vanuit China. Wij garanderen je dat je de laagste prijs betaalt en dat jouw goederen op tijd en zorgvuldig worden bezorgd bij jouw bedrijf. Kies jij voor onze service? Neem dan contact met ons kantoor in Amsterdam op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail te sturen naar info@cargoplot.com. Je kunt ook alvast ons offerteformulier invullen zodat je een kostenindicatie krijgt. We zien jouw opdracht graag tegemoet komen!