FCL uit China

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

Als je veel goederen in één keer wilt laten vervoeren, raden we je aan te kiezen voor FCL vanuit China. FLC, ofwel Full Container Load, houdt in dat je volledige containers gebruikt voor jouw zending en deze dus niet deelt met andere verladers. Je loopt minder risico op beschadiging van jouw lading en de tarieven zijn lager per volume. Ook heb je te maken met snellere doorlooptijden dan andere vormen van zeevervoer. Cargoplot helpt jou graag met het verschepen van de efficiënte FCL vanuit China.

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


Wat bepaalt de kosten voor een FCL vanuit China?

Het is belangrijk dat je nagaat of FCL vanuit China voor jou gunstig is, of dat je beter voor Less Container Load kunt kiezen. Bij FCL huur je de hele containerruimte tegen een vast tarief. Er komen echter wel bijkomende vaste kosten bij, zoals de afhandelingskosten en de chassiskosten. De afstand en de tijd die de container moet afleggen, zijn ook bepalend voor de kosten. Zo zijn de zeevrachttarieven ook weer anders dan bijvoorbeeld de kosten wanneer u uw transport uit China per vliegtuig laat komen. Als je zeker wilt weten dat jouw FCL zending goed aankomt uit China en dat alles hieromheen goed wordt geregeld, zijn wij jou graag van dienst. Dankzij ons uitgebreide online platform blijf je constant op de hoogte van jouw zending. Bij Cargoplot realiseren we graag de meest eenvoudige en efficiënte manier van transporteren en ontzorgen we jou van alle bijkomende zaken van logistiek.

Kies voor minder risico’s bij een volle containerzending

Wanneer je graag veel goederen tegelijk uit China verscheept, dan is FCL wat je nodig hebt. Wij helpen je graag met jouw vrachtzending uit China en zorgen ervoor dat het hele logistieke proces soepel verloopt. Onze expediteurs hebben allemaal specialismen, waardoor je zeker bent dat jouw vracht door een professional wordt geregeld. Je schakelt onze experts uit Amsterdam eenvoudig in door contact met ons op te nemen via het contactformulier. Ook kun je bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail sturen naar info@cargoplot.com. Je kunt ook alvast ons offerteformulier invullen zodat je een kostenindicatie krijgt. We zien jouw opdracht graag tegemoet komen!