Expediteur opererend vanuit China naar Nederland

✔ Betrouwbare expediteurs

✔ Eenvoudig en snel

✔ Altijd een goede match

Bij Cargoplot weet je zeker dat je de beste expediteur krijgt voor de import van jouw goederen uit China naar Nederland. Ben jij werkzaam in de e-commerce of eigenaar van een groothandel en wil je graag jouw goederen uit China laten komen? Dan helpen wij jou graag met het vinden van de beste expediteur voor de import vanuit China naar Nederland.

containers in port

Benieuwd hoe wij de producten vervoeren?  


Welke expediteur is de juiste voor vracht uit China naar Nederland?

De beste expediteur voor de import van goederen uit China naar Nederland heeft een breed scala aan taken om jouw transport zo goed mogelijk te laten verlopen. Het is een transportbemiddelaar die als organisator optreedt bij het transporteren van goederen. Hij staat tussen jou als opdrachtgever en de vervoerder in. Alle expediteuren hebben bepaalde specialismen. Zo heb je zeevrachtexpediteurs, binnenvaartexpediteurs, railexpediteurs, douane-expediteurs, luchtvrachtexpediteurs en nog veel meer. Bij Cargoplot geef je via het online platform eenvoudig aan wat voor soort producten je wilt vervoeren en via welke weg. Wij zoeken dan de beste expediteur voor jouw import vanuit China naar Nederland en zorgen dat alles van A tot Z afgehandeld wordt. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over de randzaken of administratieve regelingen en kunt je focussen op de kerntaken in jouw bedrijf.

Importeren uit China

China is een aantrekkelijk land om producten uit te importeren. De productiekosten liggen hier erg laag, waardoor je een grote hoeveelheid producten kunt kopen voor een lagere prijs. Wel krijg je met de import uit China naar Nederland te maken met hoge transportkosten en douanekosten. Denk bijvoorbeeld aan verzendkosten, invoerrechten en inklaringskosten. Door deze bijkomende zaken kost het vervoeren van jouw goederen vaak veel tijd en moeite. Gelukkig hebben wij altijd de beste expediteur voor de import van goederen uit China naar Nederland. Wij helpen jou het proces makkelijker te maken en volledig te volgen via ons platform, terwijl je je hier zelf geen zorgen over hoeft te maken. Alle expediteurs voor bedrijven die wij benaderen, zijn volledig gespecialiseerd en hebben jarenlange ervaring!

Laat jouw transport organiseren door een expediteur

Wil jij graag zo min mogelijk tijd en geld in het transport van jouw goederen steken? Kies dan voor de Cargoplot en wij zorgen ervoor dat jij de beste expediteur voor import uit China naar Nederland krijgt. Neem contact op met ons kantoor in Amsterdam op en wij helpen jou graag verder. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 853 019 219 of een e-mail te sturen naar info@cargoplot.com. Voorafgaand kun je ook alvast het offerteformulier invullen om een prijsindicatie te krijgen.