By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage and assist in our marketing efforts.
Customer Success Specialist (NL)

Customer Success Specialist

Wil jij wereldwijde samenwerking en vereenvoudigen? In de ochtend bellen met China, in de middag met de States? Scroll dan niet weg!

Cargoplot bouwt aan een innovatief platform waarmee wij bedrijven zo eenvoudig mogelijk internationaal goederen laten vervoeren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze klanten zonder enige belemmering wereldwijd samen kunnen werken met andere leveranciers en klanten. Wij bestaan uit een toegewijd team dat er continue aan werkt om het Cargoplot platform verder te optimaliseren.

Het is belangrijk voor ons om al onze prestaties samen te vieren met leuke activiteiten.  We groeien snel en hebben veel potentie om sneller te groeien. Om dit potentieel te bereiken, zijn we hard op zoek naar jou! Ben jij benieuwd of er een match is? Neem dan contact op met onze customer succes lead Rafael, hij vertelt je graag meer!

Jouw rol in het bedrijf

Met jouw passie voor klantbeleving en service gerichte mentaliteit ben jij verantwoordelijk om onze klanten de perfecte ervaring te geven. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat uit het helpen van onze klanten tijdens het logistieke proces op het Cargoplot platform. Daarnaast communiceer je namens de klanten met onze expeditie partners, vraag je relevante informatie op bij alle stakeholders rondom de logistieke operatie en houd je de klant op de hoogte van de status van zijn zending.

Wat zoeken wij?

- Sterke communicatieve vaardigheden zowel in het Nederland als Engels;

- Klantgerichtheid;

- Nauwkeurigheid;

- Ervaring in een klant gerichte functie (verkoop, klantenservice, hospitality) pré

- Ervaring met CRM- systemen(Hubspot of Salesforce) pré

- Ervaring met de wereld van de logistiek pré

- Een achtergrond in bedrijfskunde,marketing, of horeca pré

Wat bieden wij?

- Een marktconform salaris;

- Doorgroeimogelijkheden;

- Een power team om mee te werken binnen een inspirerende high-packed omgeving;

- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

- Gratis lunch en een uitgebreid aanbod aan snacks;

- Leuke team building activiteiten;

- Vrijdagborrels en kantoorfeesten.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in deze vacature? Kijk dan niet verder! Neem contact op met onze Customer Success Manager Rafael, hijneemt en helpt je graag mee. Dit kan via rafael@cargoplot.com of op de onderstaande knop.

Contact Cargoplot
Stage online marketing & communicatie (NL)
View
Stage customer success specialist (NL)
View
Sales development representative - junior (NL)
View
Back-end developer
View
Stage customer success specialist (NL)
View
Sales development representative - junior (NL)
View
View all vacancies